Utazó Planetárium

Ön is szeret a csillagos ég alatt ábrándozni? – Érdeklik az égbolton megfigyelhető jelenségek mögött rejlő természeti törvények? – Szeretné jobban megérteni ezeket az égi "tüneményeket"? Vajon felrobban egyszer a Napunk? – Milyen egy Földfelkelte?, – Utazzunk a Szaturnusz gyűrűjében! – Hogyan születnek a csillagok? – Mekkora az Univerzumunk? – Hogyan keletkezett a Világegyetem?

Percek alatt felállítható hordozható planetáriumunkba belépve lelkes csillagászok tolmácsolásában az Ön szeme láttára elevenedik meg az éjszakai égbolt és ismerheti meg a Naprendszert, galaxisokat vagy akár az egész Univerzumot.

Tudományos, ismeretterjesztő, szórakoztató és látványos térhatású vetítések, élőszavas előadások csillagász szakemberektől! Tartalmas családi program: óvódásoktól az érdeklődő felnőttekig. A digitális planetárium egy új lehetőséget teremt arra, hogy megismerjük a csillagos égbolt jelenségeit, megértsük az égi jelenségek hátterében húzódó természeti törvényeket! Megismerhetik a Naprendszer keletkezését, felépítését, működését. Megnézhetjük közelről a Holdat és megismerhetjük a Holdkutatás eredményeit. Bemutatjuk a látványosabb csillagképeket és néhány mögöttük látható égi jelenséget, mint a gyűrűs ködöket vagy galaxisokat. Az Utazó Planetárium megrendelhető iskolákba, óvodákba, rendezvényekre! A Felfedezők Napján egész nap, 45-50 percenként planetáriumi bemutatók / planetarium show tekinthető meg!

Az Utazó Planetáriumról a Camponában készült interjú itt tekinthető meg:

Utazó Planetárium

Mesél az ég – Karnyújtásnyira az Univerzum! Utazó Planetárium bárhol az országban, iskolákban, óvodákban, rendezvényeken, művelődési házakban. Házhoz megy a planetárium! Honlap: www.utazoplanetarium.hu, E-mail: info@utazoplanetarium.hu, Facebook

banner 7PROBA 2014

banner 2014 pedaloca

A megismerés kalandja!

Rendezvényünk a Facebookon