Tropicarium

Egy 11 méteres látványalagútból tekinthető meg a Tropicarium fő látványossága, a karnyújtásnyira elúszó 6 darab hatalmas és félelmetesnek látszó cápa. Simogatható ráják, szabadon repkedő különleges madarak, a trópusi esőben lustán nyújtózó aligátorok, egzotikus hüllők, fürge majmocskák, apró nyílméreg békák és a világ minden tájáról érkezett színpompás édes- és sósvízi halak ezrei tekinthetők meg 3000 m2-en az eredetihez nagyon hasonló környezetben. Csütörtökönként 3 órakor látványos, víz alatt történő cápaetetést izgulhatnak végig a hozzánk érkezők.

Ha szeretne örökbe fogadni egy különleges állatot és gondoskodni egy cápáról, vagy akár a Nemo rajzfilmből megismert mókás bohóchalról, akkor ezt megteheti a Tropicariumban. (www.capakert.hu)

Az iskoláskorú gyermekeknek tartalmas szülinapi programot, cégeknek családi napokat, különtermünkben vállalati- és magánrendezvényeket szervezünk. Egyedülálló búvárkodási lehetőséget biztosítunk a búvárengedéllyel rendelkező érdeklődőknek a 4 méter mély cápás akváriumban. Kiváló szabadidős program, felejthetetlen élmény, kaland, szórakozás egy helyen a TROPICARIUMBAN minden család számára az év minden napján. Ön járt már nálunk?

capa-06

Tropicarium

A cápás állatkert – Trópusi élmények az egész család számára!
1222 Budapest, XXII. kerület, Nagytétényi út 37-43. (Dél-budai terület)
A Tropicarium a Campona Bevásárlóközpontban (www.campona.hu) található.
Tel: (06-1) 424-3053, www.tropicarium.hu, matrai@tropicarium.hu

Kapcsolódó anyagok: Tropicarium

banner 7PROBA 2014

banner 2014 pedaloca

A megismerés kalandja!

Rendezvényünk a Facebookon