Qatar Airways

Katar állam légitársasága a Qatar Airways 2011. január 17-én indította be budapesti járatát. Ezzel egy rendkívül fontos térséget, a Perzsa-öböl régióját köti össze a magyar fővárossal.

Doha rendkívül kedvező földrajzi elhelyezkedésének köszönhetően a Qatar Airways közelebb hozza a Közel-Kelet, Délkelet-Ázsia és Ausztrália izgalmas turisztikai célpontjait, hiszen az utazók 5-9 órával rövidebb idő alatt, egyetlen átszállással tehetik meg a jelentős távolságokat.

A fedélzeten figyelmes személyzet, kitűnő kiszolgálás, kényelmes ülések, és a legkorszerűbb szórakoztató rendszerek gondoskodnak az utasok kényelméről és az 5 csillagos utazás élményéről. Az ülések hátuljában nagy méretű képernyő található, a film és zenetár kínálata közel ezerre tehető. A kényeztetés tovább folyik az átszállás ideje alatt a dohai repülőtéren. Az első osztályon és a business osztályon utazókat a Premium Terminal luxusa várja, ahol élvezhetik a légitársaság 5 csillagos szolgáltatásait, mint például napszaknak megfelelő étkezés, spa, tárgyaló, internet, üzletek, vagy gyerekmegőrző . A turista osztályon utazók is kellemes körülmények között tölthetik el az időt, akár hosszabb átszállás esetén is, ha igénybe veszik az Oryx várót. A légitársaság utasai és családtagjaik természetesen csatlakozhatnak a Qatar Airways törzsutas programjához is, mellyel számtalan exkluzív kiváltsághoz és előnyhöz jutnak amikor a Qatar Airways-el utaznak. Légitársaságunk két egymást követő évben is megkapta a Világ Legjobb Légitársasága díjat, 2013-ban pedig elnyertük a Legjobb Üzleti Osztály, a Legjobb Üzleti Váró és a Legjobb Személyzet a Közel-Keleten díjakat. A Qatar Airways 2013. októberétől tagja a oneworld légitársasági szövetségnek.

 

qatar kiallito

Qatar Airways

Ötcsillagos utazási élmény a Qatar Airways-zel! Qatar Airways Q.C.S.C.
1054 Budapest, Szabadság tér 7. Tel.:( 06-1) 688-4000
E-mail: info@hu.qatarairways.com Honlap: qatarairways.hu

Kapcsolódó anyagok: Qatar Airways

banner 7PROBA 2014

banner 2014 pedaloca

A megismerés kalandja!

Rendezvényünk a Facebookon