National Instruments

A National Instrumentsről: A méréstechnika, automatizálás és vezérlés területén mára piacvezető pozíciót betöltő National Instruments Corporationt (NIC) 1976-ban alapították az amerikai Texas állam fővárosában, Austinban. A vállalat ma világszerte több mint 7100 főt foglalkoztat és több mint 50 országban van közvetlenül jelen.

A National Instruments 2001-ben Magyarországon, Debrecenben nyitotta meg első tengeren túli gyárát. Ma a gyár több mint 1000 alkalmazottnak a munkaadója, illetve itt történik a vállalat teljes hardvergyártásának több mint 80%-a. Budapesten található az NI Kelet-Európát kiszolgáló kereskedelmi és marketing központja, amely szintén több mint egy évtizede — a debreceni csapattal szoros együttműködésben — segíti a hazai mérnököket, kutatókat, oktatókat és diákokat munkájuk hatékonyságának fokozásában.

A National Instruments (NI), mint a legújabb technológiák fejlesztését és az innováció megvalósulását elősegítő multinacionális vállalat, a grafikus rendszerfejlesztésen keresztül egy olyan integrált szoftver- és hardver platformot nyújt, amely bármely mérés-, illetve irányítástechnikai rendszer fejlődési idejét lerövidíti. Az NI által fejlesztett számítógép műszerezésű hardver és szoftver termékeket mérnökök, kutatók, oktatók és diákok alkalmazzák szerte a világon. Vállalatunk éves költségvetésének jelentős hányadát, 16-18%-át fordítja évről-évre kutatás-fejlesztésre. Az elmúlt 15 évben a FORTUNE magazin a National Instrumentset minden alkalommal a legjobb 100 munkahely közé választotta Amerikában. Az National Instruments Hungary Kft. 2002 óta minden évben részt vesz a Legjobb Munkahely Felmérésben, ahol minden alkalommal az első 40 helyezett között szerepelt. 2012-ben, az európai Legjobb Munkahely Felmérésben a 6. helyezést érte el a vállalat.

Küldetésünk: A National Instrumentsnél úgy gondoljuk, hogy a jövő kihívásainak nagy részét, mint például a tiszta víz, hatékony energia előállítás, intelligens közlekedési rendszerek, adatbiztonság, mobil kommunikáció, kiberfizikai rendszerek, kutatók és mérnökök fogják megoldani. Ezen összetett problémák kezelésére, illetve innovatív megoldások létrehozásához hatékony eszközökre van szükségük. A National Instruments olyan eszközöket fejleszt a mérnökök és kutatók számára, amelyek elősegítik a termelékenység, innováció és felfedezések fejlődését.

National Instruments

A National Instruments olyan eszközöket fejleszt a mérnökök és kutatók számára, amelyek elősegítik a termelékenység, innováció és felfedezések fejlődését.

NI Hungary Kft. – 4031 Debrecen, Határ út 1/A. Telefon: (52) 515 400 Honlap: hungary.ni.com/debrecen
National Instruments Hungary Kft.– Infopark – E épület, 1117 Budapest, Neumann János u. 1/E.2.em.
Telefon: (1) 481-1400 Honlap: hungary.ni.com E-mail: ni.hungary@ni.com

Kapcsolódó anyagok: National Instruments

banner 7PROBA 2014

banner 2014 pedaloca

A megismerés kalandja!

Rendezvényünk a Facebookon