2014. máj. 14., szerda 18:31 — Hírek

Tricikliből kávézó – Pedalocafe a Felfedezők Napján

A Csoma Szobája Alapítvány csapata nem csak Napiskolát épít a Himalájában, de a hazai kávé-kultúra feltámasztásáért is próbál tenni.

Rendezvényünkön az érdeklődők megismerhetik azt is, hogyan és milyen eszközökkel lehet tökéletes kávét készíteni expedíciós körülmények között.

A Pedalocafé egy kávémárkáktól és baristáktól független mobil kávéplatform, melynek célja az éledező minőségi kávé-kultúra terjesztése Magyarországon, hálózatoktól (víz, áram) függetlenül, és kompromisszumok nélkül. A Felfedezők Napján a hazai pörkölésű kávék legnagyobb kihívóját és egyúttal inspirálóját, a brit mikropörkölésű Has Bean gyümölcsös kávét mutatja be egy magyar barista bajnokkal a nyeregben. A Pedalocafe adománykávézóként fog működni egész nap. Tetszőleges adományért cserébe – mely a Csoma Szobája Alapítványnak kerül teljes egészében átadásra – elkészíti a kívánt kávét vagy gyerekeknek kakaót. Jó kóstolást!

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de javasoljuk, hogy a Felfedezők Napja Facebook oldalán az "OTT LESZEK" gomb megnyomásával jelezze részvételét! A rendezvény híreit nyomon követheti a szerzvező Földgömb magazin Facebook oldalán is, vagy az időképen! Találkozzunk május 17-én szombaton Budapesten a Millenáris D-csarnokában! A rendezvény szervezője A FÖLDGÖMB magazin.

handpresso hinterglemm korr

banner 7PROBA 2014

banner 2014 pedaloca

A megismerés kalandja!

Rendezvényünk a Facebookon