7PRÓBA nyeremények

FŐNYEREMÉNY: Pieninek, Délkelet-Lengyelország utazás 2 fő részére

pieninek resizeAz Eupolisz Utazási Iroda jóvoltából egy-egy utazást sorsolunk ki 2 fő részére a délelőtti és a délutáni nyereménysorsoláson is. Az úticél: Pieninek, Délkelet-Lengyelország - Gyalog- és tutajtúra a Beszkidek sziklavilágában

A Lengyel-Tátra sziklás, havas csúcsaitól északkeletre egy mészkőrögökből álló, viszonylag kis kiterjedésű hegyvidék helyezkedik el, a Pieninek. A Beszkidekhez tartozó hegység mély szurdokvölgyeivel, sziklás csúcsaival, alhavasi rétjeivel és gyönyörű váraival méltán tartozik a lengyelek egyik kedvenc túracélpontjai közé. Itt kanyarog sziklák közt a Dunajec, amelynek mély kanyonvölgyében tutajozunk, de felmászunk a Három Korona és a Sokolica sziklacsúcsára is, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Dunajec-áttörésre és a Magas-Tátrára. Megnézzük Nedec-várát, megkóstoljuk a kiváló helyi sajtokat a szomszéd legelőről, a lengyel söröket és a bölényfüves vodkát, amelyek így együtt adják meg a Pieninek meseszép vidékének hangulatát.

TOVÁBBI NYEREMÉNYEK:

  • 10 db családi belépő a Tropicariumba
  • 2 db A Földgömb előfizetés, a Heiling Média Kft. jóvoltából
  • 1 fő részére angol nyári tábor (gyermek) a British Council jóvoltából
  • 1 fő részére angol nyári tábor (felnőtt) a British Council jóvoltából
  • 2 db belépő az Uránia Filmszínházba ("Minden jó ha a vége jó” londoni előadás közvetítése – 2014.nújius 10-én)
  • 30 db ajándékcsomag partnereink jóvoltából (Copy General, Magyar Turizmus Zrt., UPC Magyarország, NMHH, Quantis, Qatar, National Instruments)

banner 7PROBA 2014

banner 2014 pedaloca

A megismerés kalandja!

Rendezvényünk a Facebookon